Britney Spears

28. května 2006 v 19:51 | Máťa |  Star
Chceš vědět něco víc o ní...




Životopis: Britney Spears je dcera Lynne, učitelky na základní škole, a Jamieho, pracovníka ve stavebním průmyslu. Od čtyř let zpívala v místním kostele. V osmi letech Britney Spears odjela do Atlanty na konkurz do Disneyova Mickey Mouse klubu (Mickey Mouse Club). Tam sice tehdy neuspěla, protože tvůrci tohoto pořadu ji považovali za příliš mladou, než aby v něm mohla vystupovat. Přesto si jí všiml jeden z producentů a pomohl jí najít agenta v New Yorku. Doprovázená matkou a mladší sestrou strávila Britney Spears několik
celý životopis >>>
Ve zkratce: Matka:Lynne (učitelka)
Otec:Jamie (práce ve stavebním průmyslu)
Sourozenci Bryan (22), Jamie Lynne (9)
Výška 165 cm
Hmotnost 48 kg
Filmografie: 2002 MTV Video Music Awards 2002 (TV) - sama sebe 2002
Austin Powers - Agent 003 /Austin Powers in Goldmember/ - sama sebe/zpěvačka 2002 Summer Music Mania 2002 (TV).... účinkující 2002 Total Access 24/7 - sama sebe 2002 Britney's Dance Beat (počítačová hra) - sama sebe 2002

Diskografie:
2003In The Zone
2003Me Against The Music
2003Me Against The Music Remixes
2003Toxic
2002Boys
2002Overprotected
2001Britney
2000From The Bottom Of My Broken Heart
2000In Conversation
2000Oops! ...I Did It Again
1999Star Profile
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama